teresaannawatz

2009-04-29
16:17:12

D,D,D dagen
Ja, idag hade vi don't drink and drive dagen i skolan. Vi lyssnade på gubbar och lite annat. Jag känner mig stolt över att jag klarade komma ut ur en bil när den var upp och ner, för jag var lite rädd innan faktiskt. Annars har det varit en skön och solig dag, lite kalla vindar bara.
Sen kanske jag får besök av en kompis från stockholm men vi får se hur det blir med den saken för det finns ju tröga människor här i välden :) Men nu ska jag äta och träffa Julia :) PUSS! SES!

2009-04-26
19:52:17

...

Nu har jag inte pallat skriva på länge men nu ska jag lägga upp ett sketet inlägg.

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Jag har mest varit hemma och i skolan.
I fredags var det fest som jag inte orkar skriva om för jag kommer inte ihåg så mycket. Resten av helgen har jag varit ute i solen och i det varma vädret. Gått på promenader med Julia.
Snart är det valborg och jag vet inte riktigt vad som kommer hända. En sak är planerad och det är att jag ska kolla på kanonerna i år. Enligt Julia så missade vi det förra året.

Jag är nu glad över att jag har fått upp min garderob upp till mitt rum. Så jag håller på och städar och rensar lite. Det är nog bäst jag gör det klart nu så jag slipper fortsätta imorgon. Hejsvej!


2009-04-09
16:56:57

Påsklov
Hejhejhej!

Nu har jag inte skrivit så mycket på lovet men det är skit samma! Det är ju lov, vilket betyder att jag är lat och skiter i att skriva totalt! Aja jag har iaf hängt i stockholm i helgen. Jag träffade Didde och hans kompisar på fredagen. Vi åkte in till stan och kollade på bio. Den var rätt bra faktiskt. Det jag tyckte var coolast var den stora biosalongen! haha (bonde). Nej men det var enorm!
Sen umgicks vi på söndagen också. Det var soligt så vi gick en promenad och handlade godis. Sen var jag barnvakt åt underbara ungar (NOT). Jag var helt slut efter den dagen.
På söndagen åkte jag och bada med nicke och marcus. Senare ville vi åka och kolla på bio men våra smaker är så långt ifrån varandra som man kan komma så vi åkte och kollade på cosmonova istället, Sea monster i 3D. Det var rätt häftigt faktiskt. Senare på kvällen träffade jag Didde igen. Vi åkte till hans kompis och hängde lite granna.
På måndagen blev det hemfärd och så träffade jag Julia? Jag har dåligt minne som vissa vet! Aja nu ska jag iaf träffa Julia. Ha det bra!


Jag påväg någonstans, haha!     

                 
Didde plockar godis till våran soliga godis promenad                        

2009-04-01
19:14:11

Lill Lördag

Idag är jag rätt glad faktiskt! Jag kunde vara ute utan att frysa och solen lös :)
Två saker har gjort denna dag lite sur och det är att för det första så gick spanska provet sådär, iaf på hörövningen. För det andra kanske jag inte kommer kunna gå på skolfesten på fredag. Det är lite synd. Fast jag ska ju istället åka till stockholm och parta och kolla på bio med folket. Jag ska faktiskt fråga om vi kan åka på lördag istället men det ser inte så ljust ut just nu. Aja nog prat om det!

Nu ska jag gå och möta Julia snart som är jätte snygg för hon har klippt sig! Hejsvej