teresaannawatz

2009-08-27
14:02:11

Fullt upp
Snart kommer min kära pojkvän och hämtar upp mig. Tror jag måste börja göra iordning mig så vi slipper stressa sen när han kommer. men ialla fall idag ska vi till stan och hämta möbler till hans lägenhet som han får idag? han ska få den iaf. Sen ska vi försöka hinna med och kolla på en kattunge som han ska köpa :) jag är glad för det! När vi kommer hem ska jag hjälpa honom att fixa i han lägenhet som tack för att jag fick låna hans dator idag och för att jag är så snäll!
Jag måste hinna med att plugga lite mellanåt också. Det kommer verkligen bli stressigt sen iaf för vi är inte direkt de som är snabbast när man ska göra saker... Jag hoppas vi hinner med lite mys ikväll också. 




2009-08-05
21:46:26

...
Nu är sommarn snart slut.. Det som är bra med det för det är att för det första så fyller julia 18 år och kan äntligen följa med på krogen så det kommer bli ett roligare år. Sen är det bara sista året kvar i skolan innan man bli "vuxen" och får börja jobba eller plugga om man vill det. Det låter ju inte så roligt men man får iaf göra det man vill göra då.
Jag har iaf haft en härlig sommar så jag är faktiskt nöjd :) så nu kan skolan komma och plåga mig ett år till :)