teresaannawatz

2010-12-09
21:42:53

jag är bra på att laga mat
Jag tror jag är en skit bra kock eftersom allt jag gör blir så himla gott. Igår lagade jag en höstgryta. Jag kollade inte på något recept utan jag gick efter min smak :) Jag kanske har en dold talang?


Det här är när jag gör en Rumänsk maträtt (tror jag). Jag har fått receptet från min pojkväns mamma. Det är potatis och stekt lök i deg som man kokar. Det låter äckligt med det är supergott med vitlöksdressing och gräddfil till. Ät det bara inte om du ska iväg någonstans ;)

2010-12-09
20:48:38

Julbord

Idag var jag, min pojkvän och min familj på julbord. Det var gott, speciellt janssons frestelse :) Efter det så spelade vi bowling och min pojkvän vann för första gången över mig ;) MEn man måste ju låta honom vinna någon gång :)

Nu har jag äntliigen klippt mig också. Jag visste inte hur jag ville klippa mig, så jag gick dit och klippte av det som var slitet och lite till.
 



Det blev kort men det är skönt att ha lite mer lätt skött hår under vintern.


2010-12-02
13:59:46

Fest i Sälen
Nu slutar skolan snart och jag har fan inte varit gladare än så här. Aja snart bär det av till fjällen och det ska vara så jävla skönt Att komma bort från vardagen och leva varje dag som det vore än fest. Kommer nog bli en hel del festande också om jag får bestämma. Jag åker 12 december om typ en vecka. YES.
Fram till dess ska jag ju julhandla, men inte för alla pengar eftersom man måste ju ha något till sig själv också. Jag måste verkligen klippa mig och färga håret. Ska sticka och beställa en tid nu...



Min nya bäbis :)