teresaannawatz

2009-02-25
19:53:17

Träning
Efter sokolan gick malin och jag och fikade på P2. Vi tog en varsin varm choklad som var super god! Mysigt, mysigt!


Våran goda choklad


Malin :)


Sen kom Petter och hämtade oss för vi skulle upp till medley och träna lite. Fast det blev inte så hård träning idag för min del. Jag måste bli bättre på det här. Men det kommer jag bli för malin och jag ska träna både på lördag och söndag :) Jag skrev inte så mycket idag för jag är lite stressad just nu. Jag har väldigt mycket läxor jag måste göra idag.

2009-02-19
19:45:29

Torsdag
Malin och jag har varit duktiga och träna idag. Vi kom dit runt halv två och åkte hem klockan fem. Ganska mycket aktivt från min sida tycker jag. Okej , vi tränade inte hela tiden. Vi hade faktiskt skoj och badade lite i slutet :)
Sen har jag kört till viberga och köpt söta barnkläder till en av mammas kompis bebis som vi ska hälsa på imorgon :)
Nu ska jag gå och feta med godis och lägga på mig alla kalorier som jag har jobbat bort idag :) puss!

2009-02-18
18:07:57

Bio
Jag var på bio idag med Andreas, Malin, john och Marcus och såg filmen Bolt. Jag tror vi var dom enda som inte var barn eller föräldrar. Så jag blev lite rädd i början att alla ungar skulle prata under hela filmen, vilket dom gjorde i början, men det inte så som tur va! Nu är jag hemma i alla fall och tänkte kolla på Kung fu panda och Norbit som Julia var snäll och lånade ut till mig, Kram!


                            

2009-02-17
20:25:58

blä..

Jag tog en mysdag idag för jag är inte kraslig och förlåt Julia för att jag inte svarat när du ringt och smsat för jag har inte haft mobilen på mig :) 


2009-02-15
23:03:33

Söndag

Då har man börjat träna på medley idag då. Det var ju på tiden. Man vill ju inte vara ett fläskberg på stranden i sommar. Fast det var inte så lätt att vara lika duktig som min syster som redan har tränat ett bra tag och därför kommer det kännas mycket bättre att träna med Malin i veckan som ligger på samma nivå som mig. 

                              

För övrigt har jag kört bil, träffat min bror och suttit vid datorn resten av dagen. Nu ska jag ta och sluta det här väldigt tråkiga inlägget. kramis!


2009-02-15
00:41:41

Stan

ÅKte till stan idag med fredrik och vi bestämde oss för att bowla på ett ställe som var ganska coolt faktiskt. Fast det var ju inte så kul att våran Poängtavla, eller vad man säger, krånglade hela tiden. Fast det gjorde inte så mycket, man fick ju bra service :) Iaf så förlorade jag stort och tog en cider i baren.
Åkte iväg till gu'va gott senare på kvällen och åt. Sen blev det hem till finspång igen för fredrik dissade mina vänner totalt :) Aja det var kul iaf.

                     



Nu ska jag snart sova.
puss


2009-02-12
17:02:05

Torsdag
Igår när jag var ute med Julia blev det väldigt mycket skrikande och springande för att en envis mus sprang fram och tillbaka från sitt gömställe hela tiden. Jag tror att det såg väldigt roligt ut när Julia skriker och klappar händerna och jag flyger upp och springer iväg. Det låter inte så kul men det var det.

Idag har jag fikat, kollat film och sjungt singstar på lektionerna. Så det har inte varit en så jobbig dag förutom att vi var tvungna att åka skridskor i svinkallt väder. Fast som tur var fick vi skjus både dit och hem.
Idag är det sista pluggdagen och jag är skit glad för det. Nästa vecka är det lov och jag bara längtar!!

Nej men nu ska jag gå och hjälpa Nicke som är lite smått sur på mig för jag inte städar upp efter mig i köket.

Puss!!

2009-02-09
21:49:00

Första inlägget
Måndag, historia plugg och jag inviger min blogg!
Inte för att jag har så mycket att skriva här mer än att jag har historia prov imorgon och jag kan som vanligt ingenting. Men det dyker nog inte upp så mycket längre fram i veckan så det är lika bra att slänga in ett sketet inlägg och få det överstökat.
Nu ska jag gå och ta ett glas o'boy och lära mig lite historia :) KRAM!