teresaannawatz

2009-03-29
19:20:19

Pengar
Igår var jag barnvakt åt min lillebror, så jag tjänade en liten slant. Det passade super bra just nu för jag behövde verkligen åka och shopa lite kläder i stan. Så idag åkte Fredrik och jag iväg till stan. Han var lite seg men jag var glad ändå för jag fick shopa!
Just nu sitter jag och försöker få ihop historia arbetet på ett bra sätt. Det går ganska bra ändå.

Jag har lite panik på mitt hår just nu för min syster klippte lugg på mig! herregud!

2009-03-26
21:19:39

Humm?

Sagt av en som är lite orolig över hur man har telefonsex:

"Jag kan inte ha telefonsex... Jag kan liksom inte bara säga jag håller här! vart håller du?" HAHA ni skulle ha hört henne irl :)


2009-03-25
23:24:33

...

Tänker på allt möjligt just nu...


2009-03-24
14:31:23

Slaveriet i USA

Nu sitter jag i skolan och skriver världens bästa arbete om slavarna i USA. Jag tycker det är intressant faktiskt. Det handlar om när man började med slaveriet över atlanten, hur det var under tiden och hur det slutade. Det låter hur jävla tråkigt som helst. Men jag ska inte dömma något efter titeln :) haha.

Idag ska jag, Julia och Fredrik leka lite. Fun fun! Fast först ska julia och jag baka världens godaste chokladboll!


2009-03-21
16:33:38

Stan
Ikväll blir det stan med mina underbara kompisar. Ska blir kul :) kommer skriva mer imorgon om vad som hände och så. Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste hinna med 5 bussen :P Hejsvej!

2009-03-18
13:50:15

Arg...
Jag klarar inte det här längre. Urch! jag gör verkligen inte det! Jag kommer fan säga något till dig snart!!!!!!!!! ÅH

2009-03-17
18:59:24

Dum eller smart?
Jag har en kompis som är lite speciell. Hon räknar matte på ett lite anorlunda sätt. Det är så att hon kollar på svaren och räckar ut vad frågan är till svaret. Jag lite omvänt. Hon visste självklart inte om det men gud vad jag och Julia garvade åt henne. Det var jävligt kul då kan jag säga. Vi blev så skrattiga att vi var tvugna att gå ut från klassrummet. Frågan är om hon är dum för hon inte märkte något (det är ju ganska klart vad som är svar eller inte) eller helt enkelt smart att hon klarar av att räkna ut det ändå?

2009-03-16
08:59:33

hiss och diss
Jag dissar bussar! urch!
Jag hissar solen! Tack så mycket att du visar dig idag!

2009-03-14
13:40:51

Dansband?
Jag diggar scotts låt jag tror på oss.

2009-03-14
13:36:30

chalala
Igår blev det träning och relax med Fredrik. Jag fick med honom på att åka varje ruschekana också (har ingen aning om hur det stavas). Han sa att det är skit tråkigt att åka men jag tror nog han tyckte det var roligt för han skrattade iallafall.
Senare så blev vi hungriga och åt lite mat på babylon. Jag kan passa på att säga att jag är påväg att bli stammis där om jag börjar äta där på veckorna med och det är inte bra. Jag tycker ju egentligen inte om maten. Men men så är det ibland.
Ja sen fortsatte vi hem till honom och kollade på yesman och svulla chips och dip (jag kommer bli tjock det vet jag).
Fast sen var vi faktiskt ute hela kvällen. Jag tror vi var på alla ställen som finns i hela finspång. Jag har inget liv, jag vet. Men något måste man ju göra.

Idag bestämde jag mig för att inte åka till pappa. Jag åker dit imorgon istället. Snart ska jag ta en promenix med julia. Vi ska prata ut om alla möjliga saker. Alltid lika kul att höra allt.
Ikväll blir det god mat och melodifestival med alla mina syskon för en gångs skull.

Nu ska jag klä på mig så Julia slipper vänta på mig :) hejsvej

2009-03-11
11:35:40

Onsdag
Nu sitter jag i biblan med Malin och väntar på att vi ska äta. Det kommer bli en mysig lunch med trevlig musik :) Okej, jag har ingen aning om vad det är för något. Jag hoppas det är god mat iaf!
Hemma sen kommer det inte hända så mycket. Jag kommer nog bara plugga på Idrotten och debatten. Fy jag vill inte!!!
Nu ska jag gåoch äta :) ha det så bra PUSS!!!!

2009-03-08
19:00:33

Trött
I fredag var jag i stan. Det var kul. Det blev ganska sent men som tur va så fick vi skjus hem av Andreas. Stort tack till honom :)
I går blev jag sjuk och sov bort hela dagen så det hände inte så mycket.
Idag har jag varit och tränat med malin. Eller jag mår fortfarande inte bra så det blev väldigt snäll träning. Sen när jag kom hem blev det tacos som var otroligt gott idag faktiskt. Nu tror jag det blir Tv hela kvällen och jag längtar verkligen inte till skolan imorgon.. Tack o hej :)



Klippt mig lite också.

2009-03-06
09:32:39

Skola
Igår blev det hård träning (styrkepass) på idrotten + vattengympa på kvällen. Kan bara säga en sak. Jag är död i benen.

Nu sitter jag i skolan med Malin och har media. Vi gör inte speciellt mycket men det gör inte så mycket, tror jag.

Ikväll blir det fest och det ska blir kul :)

Jag har inget att skriva som ni märker ;) ha det bra KRAM!


2009-03-03
23:26:35

Tisdag
Jaha då är man trötter... Jag råkade somna framför filmen och missade promenaden med julia. Jag tror jag ringer henne och frågar om det inte är försent eller om hon vill. Eller jag tror inte jag gör det för hon ligger väl och myser med adam just nu för fullt så jag vill inte störa. Vi får gå en promenad imorgon istället :)
Idag gjorde jag min egna pizza! Jag känner mig ganska stolt :) eller ja, degen var ju klar med jag la på saker. Nu menar jag inte vanliga saker utan jag hittade på ett bra pizza recept som blev super god. Om ni vill ha receptet så är det bara att kommentera (om jag kommer ihåg det vill säga).
Nu ska jag sitta på msn ett tag för folk är för en gångs skull sociala. Sen blir det en bra film som jag kan somna ifrån som vanligt. ha det bra kramisar!


2009-03-02
16:14:40

Helgen
I fredags var jag och Fredrik på Olerys. Där träffade vi Julia och alla som hon var med. Dom var ute och firade en tjej som fyllde 20 år. Det var kul. Men sen så tyckte vi att vi ville göra något mer så vi drog ner till ettan och träffade en av Fredriks kompis som var ganska full. Jag fattar inte varför jag ens gick till ettan det var ju inte världens roligaste kväll att vara där på. Sen bestämde vi oss för att gå hemåt så det blev en film som båda somnade ifrån.

På lördagen åkte jag och Malin iväg och tränade och jag upptäckte hur snabbt och länge jag behövde springa på springbandet (jag kommer inte på vad det heter) för att klara konditionstesten. Det är verkligen inte att leka med. Man måste bokstavligen kuta. Sen åkte vi hem till mig och kollade på melodifestivalen. Jag blev som vanligt arg för jag tycker dom som går vidare suger!!

På söndagen åkte malin och jag och tog ett pass i aerobics med kondition. Det jobbiga var inte att göra själva sakerna utan det var att man behövde tänka och att mina skor gled så det var inte så lätt då. Gud vad jag klagar. Men det var kul :)

Nu har jag samanfattat helgen. Idag ska jag vara med julia och leka med brunte. På tisdag blir det dans med Malin :) Puss på er!